Pëlqejeni në Facebook > Dogdugun Ev Kaderindir - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Dogdugun Ev Kaderindir (Shtepia e Fatit)

Dogdugun Ev Kaderindir – Bazuar në histori të vërtetë, shtëpia ku ju keni lindur madje vendos se kush e doni dhe kush martoheni, së pari nënat marrin stilolapsin në dorë dhe fillojnë të shkruajnë.

Kjo, është Dogdugun Ev Kaderindir (Shtepia e Fatit).

Kategoria: DrameRomanc

Aktoret: ,

Shteti:

Kohëzgjatja: 41 min

Cilsia: HD

Viti: , ,

IMDb: 7.6

Statusi: Aktiv