Pëlqejeni në Facebook > Seriali "Dielli i Dimrit" < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Dielli i Dimrit

Dielli i Dimrit – Vite pasi biznesmenët e pamëshirshëm vrasin babanë e tij dhe urdhërojnë vdekjen e vëllait të tij binjak, një peshkatar modest adopton një person të ri për të hakmarrur saktë.

Kjo, është Dielli i Dimrit (Kis Gunesi).

Kategoria: DrameRomanc

Aktoret: ,

Menaxheret: ,

Shteti:

Kohëzgjatja: 41 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 6.3

Statusi: Përfunduar