Pëlqejeni në Facebook > Seriali "Dashuria e Jetes Sime" < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Dashuria e Jetes Sime

Dashuria e Jetes Sime – Gokce, po mbush 30 vjeç dhe akoma nuk ka asnjë burrë në jetën e saj. Ajo vetëm shikon ndërsa miqtë e saj të tjerë martohen. Ajo punon në një kompani reklamuese të quajtur 275. Dhe befas vendos që të dashurohet me shefin e saj ‘Demir ’. Demir është ëndrra e çdo vajze, pasi ai është një njeri kaq i pashëm dhe i pasur. Pra, a mund ta bëjë Gokce Demirin të dashurohet me të?

Kjo, është Dashuria e Jetes Sime (Hayatimin Aski).

Kategoria: KomediRomanc

Aktoret: ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 45 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 4.3

Statusi: Përfunduar