Pëlqejeni në Facebook > Seriali "Dashuri e Plagosur" < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Dashuri e Plagosur

Dashuri e Plagosur – Azize e gjen veten me 3 fëmijët e saj dhe vjehrrën në një luftë të vështirë, ajo rrit fëmijët e saj ndërsa lufton me vështirësitë e periudhës së luftës dhe mungesën e burrit të saj të cilin ajo e do më shumë se gjithçka, kjo ka të bëjë me luftën, dashurinë, lakminë, tradhtinë dhe sakrificën.

Kjo, është Dashuri e Plagosur (Vatanim Sensin).

Kohëzgjatja: 44 min

Cilsia: HD

Viti: , ,

IMDb: 8.1

Statusi: Aktiv