Pëlqejeni në Facebook > Dashuri dhe Mekat < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Dashuri dhe Mekat

Dashuri dhe Mekat – Kerim është një biznesmen i pasur në vitet e 50-ta i cili është i martuar dhe ka tre fëmijë, sulmi i armatosur në ditën kur ai do të marrë pjesë në një tender të rëndësishëm do të bëjë që të gjitha ekuilibrat në jetën e Kerim-it të ndryshojnë.

Kjo, është (Ask ve Gunah).

Kohëzgjatja: 42 min

Cilsia: HD

Viti: ,

Statusi: Aktiv