Pëlqejeni në Facebook > Cati Kati Ask - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Cati Kati Ask

Cati Kati Ask – fillon me përfshirjen e dy të ftuarve të huaj në një familje të madhe dhe të ngrohtë. Ates dhe Yasemin, të cilët iu bashkuan kësaj familje, duke jetuar me solidaritet dhe duke mbajtur njëri-tjetrin, me një “gënjeshtër” të vogël për diçka, së pari do të përplasen me dashuri nën këtë çati, pastaj do të testohen me gënjeshtrat e tyre, por me kalimin e kohës do ta shohin miqësinë, ndarjen dhe dashurin e pastër. Kjo është në të vërtetë historia e atyre që janë të ri në jetë, atyre që mbajnë botët mbi kurriz, një histori e bukur dashurie…

Kjo është, Cati Kati Ask (Dashuri mbi Cati).

Kategoria: AventurëKomediRomanc

Aktoret: , ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 43 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 5.9

Statusi: Aktiv