Can Yaman thyen heshtjen! Në një histori të re dashurie?

Posted 2019/10/270

Can Yaman dhe Aslışah Alkoclar janë parë së fundmi nën shoqërinë e njeri tjetrit deri në orët e para të mëngjesit.

Kjo gjë ngriti dyshimet për një romancë ndërmjet të dyve dhe një ditë më pas kjo çështje u bë kryefjalë e gjithë portaleve turke.

Aslisah Alkoclar ka reguar lidhur me këto aludime të publikut dhe medias. Ajo është shprehur se njihet me Canin dhe e ka mik të mirë, por mohoi kategorikisht një lidhje apo romancë ndërmjet tyre.