Pëlqejeni në Facebook > Bay Yanlis - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Bay Yanlis

Bay Yanlis – Ozgur është një pronar shumë i pasur i restoranteve dhe jeton jetën e tij të shkëlqyeshme, dhe nuk beson në dashuri, në anën tjetër Ezgi tani është e lodhur nga marrëdhëniet e gabuara dhe është i vendosur të ketë një marrëdhënie të duhur dhe të martohet. Duke parë që Ezgi nuk është e suksesshëm në marrëdhënie ka shumë rëndësi, Ozgur fillon ta mësojë atë për marrëdhëniet dhe i jep taktikat tek ajo për të marrë njeriun që i pëlqen…

Kjo është, Bay Yanlis (Zoteria i Gabuar).

Kategoria: AventurëDrameKomediRomanc

Aktoret: , ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 44 min

Cilsia: HD

Viti:

IMDb: 7.3

Statusi: Përfunduar