Pëlqejeni në Facebook > Alev Alev - Shqip < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

Alev Alev (Flaket e Fatit)

Alev Alev – Flakët që ndryshuan gjithë jetën që prekin, lulet që mbijnë nga hiri i një zjarri. Historia e gjetjes së vetes, vazhdimit të rrugës, kërkimit të drejtësisë dhe dashurisë së vërtetë.

Kjo është, Alev Alev (Flaket e Fatit).

Kategoria: Drame

Aktoret: , ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 41 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 8.8

Statusi: Aktiv