Akin Akinozu shpallet aktori më i mirë i vitit 2019

Posted 2020/01/19 0

Akin Akinozu, i cili luan rol kryesor në serialin më të pëlqyer të shqiptarëve, Hercai, është shpallur aktori më i mirë i vitit 2019, sipas një sondazhi të kryer nga revista turke Gecce.

Në të, lexuesit votuan për:

Mashkullin që ka lënë më shumë gjurmë përgjatë vitit 2019.

I pari ka qenë Akinözü, me 27.5% të votave të përgjithshme. Në vend të dytë është Burak Ozçivit , me 20.6%, dhe së treti Can Yaman , me 14.4%.