Akin Akinozu flet publikisht për ndjesitë që i jep roli i Miran në serialin Hercai!

Posted 2019/11/24 0

I pyetur se çfarë mendon për këtë serial dhe rolin e Miran, aktori shprehet:

“Shkurtimisht mund t’ju them se Miranin e kam ëndërruar për vite dhe tani jam me atë rol në një nga serialet më të suksesshëm. Besoj e kuptoni mirë mendimin tim dhe nuk është nevoja të flas më tepër. Jam shumë i lumtur dhe ndihem tepër i realizuar për këtë arritje të madhe në këtë fazë të karrierës time si aktor”.