Pëlqejeni në Facebook > A vjen me Pas Dashuria - "Afili Ask" < për Episodat e Reja!
Raporto
Opsioni 1

A vjen me Pas Dashuria

Seriali A vjen me Pas Dashuria – Tregon historinë e Ajshes, e cila për shkak të akuzave të shpifura detyrohet të martohet me Keremin, një lojtar i njohur dhe i pasur dhe i pashëm.

Kjo, është A vjen me Pas Dashuria me Titra Shqip (Afili Ask) – Kurth Dashurie.

Kategoria: DrameFamiljeKomediRomanc

Aktoret: ,

Menaxheret:

Shteti:

Kohëzgjatja: 44 min

Cilsia: HD

Viti: ,

IMDb: 6.9

Statusi: Përfunduar